De Swollenaer

Vrijdag, 18 september 2020

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Hella Hueck is dagvoorzitter bij Social Impact Day Zwolle

Hella Hueck is dagvoorzitter bij Social Impact Day Zwolle
Redactie: Erik-Jan Berends

DIEZERPOORT - Bij poppodium Hedon vindt op donderdag 28 september Social Impact Day plaats. Het is een evenement over ondernemen met financieel en maatschappelijk rendement in Oost Nederland met als doel: werken aan een sociale en circulaire economie.

Het volledige programma voor Social Impact Day Zwolle is inmiddels bekend. Naast sprekers Maria van der Heijden (Directeur MVO Nederland), Jan Jonker (hoogleraar nieuwe business modellen) en Ynzo van Zanten (Tony’s Chocolonely), staan er talloze workshops, talkshows en lezingen gepland.

Onder andere Social Enterprise NL, Rabobank IJsseldelta, Alfa Accountants, Rabo Foundation, The Colour Kitchen, Brownies & Downies, Patagonia, I-did, Pure Africa, Cycloon, Sinzer, De Zaak van Betekenis en Kees Klomp verzorgen sessies over allerlei actuele en relevante thema’s die met sociaal ondernemen te maken hebben. Bekijk het volledige programma op www.socialimpactdayzwolle.nl. Aan de hand van dit programma kunnen ondernemers uit oost-Nederland in één dag up-to-date worden gebracht over sociaal en duurzaam ondernemen.

Bovendien wordt de Social Impact Award uitgereikt door gedeputeerd Eddy van Hijum aan die sociale onderneming uit Overijssel die op succesvolle en inspirerende wijze economische en maatschappelijke meerwaarde creëert. De prijs bestaat uit een geldbedrag van 1.500 euro en een coachingstraject ter waarde van 5.000 euro.

Hella Hueck is dagvoorzitter van Social Impact Day Zwolle. Hueck is journalist en columnist bij RTLZ en Omroep WNL en was presentatrice van onder meer ‘Toekomstmakers’. Hella werkt al ruim twaalf jaar als economisch verslaggever voor RTL Nieuws, heeft ruime interviewervaring en kan volgens de organisatie complexe onderwerpen op een heldere, humoristische en toegankelijke manier brengen.

Kaarten voor Social Impact Day Zwolle zijn te koop via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-social-impact-day-zwolle-34905294676. Nieuws over het evenement is ook te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/SocialImpactDayZwolle/ en Twitter: https://twitter.com/SIDZwolle.