De Swollenaer

Donderdag, 6 augustus 2020

Op 5 augustus (week 32) verschijnt er geen papieren editie noch E-paper van de Swollenaer. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Hair Plaza opent nieuwe salon in Zwolle.

Hair Plaza opent nieuwe salon in Zwolle.
Foto: Hermieke
Ingezonden door: BrugMedia

Begin 2020 opent Hair Plaza de deuren van haar nieuwe salon in Zwolle. De salon van Huub en Sharon Eysink is nu nog gevestigd aan de Sassenstraat in Zwolle maar verhuist over enkele maanden naar een nieuw pand aan de Burgemeester van Roijensingel.

Het prachtige monumentale pand is een stuk ruimer dan het huidige pand. Dat bood ons mogelijkheden voor een grotere salon. Maar ook voor het huisvesten van een eigen academy. Huub geeft nationale en internationale shows en trainingen maar met de academy is er een eigen plek waar trainingen kunnen plaatsvinden en waar kennis gedeeld wordt.

Een specifieke reden om te verhuizen was er niet. Het pand kwam bij toeval op het pad van het ondernemende echtpaar. Zo’n twee jaar geleden besloten ze om naast de salon in Hattem een tweede salon te openen aan de Sassenstraat in Zwolle. Toen het einde van dat huurcontract in zicht kwam werden ze benaderd met de vraag of ze eens wilden kijken in het pand aan de Burgemeester van Roijensingel. Het voelde meteen goed, en in februari 2020 wordt, na een flinke verbouwing, de nieuwe salon geopend. Tot die tijd kunnen klanten terecht bij de salon in Hattem of in de Sassenstraat.