<< Ga terug

Gitaarvirtuoos Harry Sacksioni komt naar Hedon

Gitaarvirtuoos Harry Sacksioni komt naar Hedon

ZWOLLE – Poppodium Hedon ontvangt op 7 juni gitaarvirtuoos Harry Sacksioni in de Grote Zaal. Hij wordt ook wel gezien als een van Nederlands beste gitaristen en treedt al vijftig jaar op in het binnen- en buitenland.

Harry Sacksioni werd meerdere malen geprezen en uitgeroepen tot Beste Akoestische Gitarist van de Benelux en hij ontving een onderscheiding als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Plato in Zwolle en www.hedon-zwolle.nl

Tijdens een concert bespeelt Sacksioni meerdere gitaren. Hedon: “Zijn unieke gitaarspel is vertaald in het boek De Sacksioni Methode, waarin alle aspecten van het gitaarspelen worden beschreven. Wegens zijn bijzondere verdiensten in de muziekindustrie is hij tijdens zijn 40-jarig jubileumconcert dan ook onderscheidde als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Als artiest heeft Sacksioni nooit de nadruk gelegd op commercieel succes. Hierdoor komt hij weinig via radio en televisie onder de publieke aandacht. Uit protest tegen hoge prijzen van cd’s brengt hij enkel platen uit in eigen beheer.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo