<< Ga terug

Filmtheater Fraterhuis vertoont buitenfilm ‘The Wife’ op het Celeplein

Filmtheater Fraterhuis vertoont buitenfilm ‘The Wife’ op het Celeplein

BINNENSTAD - Filmtheater Fraterhuis heeft voor vrijdag 19 en zaterdag 20 juli een nieuwe editie van de Pop Up Cinema georganiseerd op het Celeplein. Speciaal voor alle liefhebbers begint op beide avonden bij het vallen van de duisternis om 22.00 uur de film ‘The Wife’.

Het betreft een prachtig geacteerd drama over de vrouw van een wereldberoemd schrijver die een leven lang in zijn schaduw heeft gestaan. The Wife Joan Castleman (Glenn Close) is een opvallende schoonheid met onberispelijke referenties. Veertig jaar heeft ze haar eigen talent, dromen en ambities opgeofferd voor haar charismatische man Joe en diens succesvolle literaire carrière. Ze heeft altijd zijn ontrouw en excuses genegeerd met gratie en humor. Hun huwelijk is gebouwd op ongelijke compromissen en Joan staat op het punt haar breekpunt te bereiken. Aan de vooravond van de uitreiking van de Nobelprijs voor de Literatuur aan Joe confronteert ze hem met het grootste offer van haar leven en het geheim van zijn carrière.

'The Wife' is gebaseerd op het boek van Meg Wolitzer. Glenn Close vertolkt de rol van de echtgenote met ingehouden razernij die af en toe mooi subtiel doorschemert in een oogopslag of vertrokken mondhoek.

De voorstellingen gaan ongeacht de buitentemperatuur en/of regen (binnen) door. Kaarten voor deze buitenfilms kosten 9 euro voor Vrienden en 11,50 euro regulier, inclusief programmaboekje. Bezoekers kunnen op de website e-tickets kopen en printen. Zie voor meer informatie www.filmtheaterfraterhuis.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo