<< Ga terug

Fietsersbond maakt nieuwe stalling beter vindbaar

Fietsersbond maakt nieuwe stalling beter vindbaarFietsersbond maakt nieuwe stalling beter vindbaarFietsersbond maakt nieuwe stalling beter vindbaar

BINNENSTAD - "Toch raar", zegt Edwin Koster van de Fietsersbond afdeling Zwolle. "Open je een gloednieuwe fietsenstalling aan het Gasthuisplein en pas je de verwijsbordjes niet aan."

Een bord aan de Kerkstraat verwijst nog keurig netjes de andere kant op, naar de Pletterstraat. Die overdekte stalling is inmiddels echter alweer enkele weken gesloten. Reden voor Koster om maandagavond voorlopig maar een eigengemaakt bordje over het verouderde verkeersbord te plaatsen om fietsers toch de goede kant uit te sturen. "Ik heb de gemeente er al wel op gewezen. Overigens ook op de borden in de binnenstad waarop staat dat je op de Grote Markt geen fietsen mag stallen. Daarop is ook nog genoeg ruimte om fietsers te verwijzen naar het Gasthuisplein. Aangezien dat niet gebeurt, heb ik ook daar zo hier en daar daarvoor plakkaten opgeplakt."Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo