<< Ga terug

ETS-Bijbelcursus biedt vrijblijvende les

ETS-Bijbelcursus biedt vrijblijvende les

ZWOLLE - Geïnteresseerden kunnen in april en mei, door vrijblijvend een les bij te wonen, kennismaken met de ETS-Bijbelcursus van het Evangelisch College. Op 3 april is de eerste open les in Zwolle.

De ETS-Bijbelcursus helpt volgens het Evangelisch College mensen de Bijbel beter te leren kennen, begrijpen, toe te passen en te groeien in geloof. “In de lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema's, moeilijke passages en de hoofdlijnen van elk Bijbelboek. De cursisten worden zo betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het leven van elke dag. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken van het Oude en Nieuwe Testament aan bod komen. Meestal wordt per les één Bijbelboek behandeld.” Het Evangelisch College, een landelijk christelijk opleidingsinstituut, biedt de ETS-Bijbelcursus aan op vijftig locaties in Nederland.

De lessen in Zwolle zijn op de eerste en derde woensdag (groep 1) en de vierde zaterdag (groep 2) van de maand. Op woensdag is de les van 19.30 tot 22.00 uur in het VEZ Gemeentecentrum aan de Rieteweg 12 en op zaterdag van 09.30 tot 15.00 uur in SIO Zwolle aan de Thorbeckelaan 2.

Aanmelden voor een proefles kan via de website www.evangelisch-college.nl/ets-open-dagen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo