De Swollenaer

Dinsdag, 22 september 2020

Nieuws uit Zwolle en omstreken

EHBO-opleidingen beginnen weer

EHBO-opleidingen beginnen weer
Foto: rgbstock.com
Redactie: Erik-Jan Berends

ZWOLLE - KNV EHBO afdeling Zwolle begint in november met een beginnersopleiding EHBO (inclusief reanimatie en eerste hulp aan kinderen). De cursus kost 220 euro per persoon inclusief boekje en examen.

In september is de afdeling in kleine groepen weer begonnen met de herhalingslessen EHBO. Deze lessen lopen door tot eind februari 2021. Leden van de vereniging kunnen deze lessen bijwonen. Het lidmaatschap bedraagt 75 euro per jaar. Voor zowel de beginnersopleiding als de herhalingslessen geldt dat de deelnemers via de zorgverzekeraar (mits ze aanvullend verzekerd zijn) de gehele cursusprijs/kosten lidmaatschap of een gedeelte ervan terug krijgen.

Ook voor deelcertificaten, waaronder EHAK (eerste hulp aan kinderen) en Reanimatie/AED bediener kan men bij dem vereniging terecht. De reanimatiecursus kan tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden omdat de gemeente Zwolle hiervoor een subsidie verstrekt.

Informatie

Op de site www.knvehbo.nl staat alle informatie over het cursusaanbod, de duur van de cursus en de prijs. Hier vindt men ook informatie over de voor dat seizoen geldende kortingsactie’s voor bijvorobeeld het volgen van een beginnersopleiding Eerste Hulp. Wie specifieke vragen heeft, kan mailen naar info@knvehbo.nl.