<< Ga terug

Domusica bruist van de activiteiten op Burendag

Domusica bruist van de activiteiten op Burendag

DIEZERPOORT - Rondom gebouw Domusica aan de Radewijnstraat 10 wordt op 28 september Burendag gevierd. Aerobics Zwolle en de Zwolse Harmonie, die beide in Domusica hun domicilie hebben, hebben hiervoor het initiatief genomen.

Van 10.00 tot 14.00 uur staat de koffie klaar. Er is ook thee, water of ranja gratis verkrijgbaar. Andere drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening. Deze bijzondere Burendag begint om 10.00 uur met een koffieconcert van de Zwolse Harmonie. Vanaf 10.30 uur verzorgt Aerobics Zwolle een workshop Aerobics en steps en geeft de Zwolse Harmonie een workshop Samenspel onder leiding van Johan Jacobsen. De workshop is voor iedereen die altijd al in een harmonie heeft willen spelen, met name voor leerling-muzikanten en muzikanten die al een tijd niet hebben gespeeld. Ze kunnen zo aanschuiven, maar aanmelden kan via contact@zwolseharmonie.nl onder vermelding van Workshop samenspel, welk instrument en welke sleutel/stemming.

Tussen 11.00 en 12.00 uur worden er rondom Domusica bloembollen geplant in het kader van Zwolle Groenstad. Deze organisatie is ook aanwezig met een stand met informatie over het aanleggen van een geveltuin. Op dezelfde tijd is de Zwolse kinderboekenschrijfster Diana Smilde aanwezig om voor te lezen uit haar boeken en om haar boeken te signeren. Vanaf 11.30 uur is multicultureel centrum Seyit aanwezig met diverse hapjes (voor eigen rekening). Tussen 12.00 en 13.00 uur is er live lunchmuziek van Ineke Vlogtman en Pieter Jaap Idema.

Om 13.00 uur geeft Vechtsportcentrum Zwolle een half uur durende demonstratie kickboksen. Gedurende de hele tijd is er voor kinderen op het plein gelegenheid om lekker buiten te spelen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo