De Swollenaer

Dinsdag, 11 augustus 2020

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Dina treedt op bij Muziek aan het plein

Dina treedt op bij Muziek aan het plein
Foto: Eigen foto
Redactie: Erik-Jan Berends

ASSENDORP - Zangeres en songwriter Dina verzorgt op zondag 11 maart om 14.00 uur een optreden bij ‘Muziek aan het plein’ in Assendorp.

Dina is een wereldburger, zoals ze zichzelf noemt. Een dame die al vele reizen heeft gemaakt. Haar laatste grote reis was naar Senegal en Mali (West Afrika). Met een rugzak vol ervaringen en inspiratie lanceerde ze in oktober 2016 haar debuut album My Own Way. Dina kenmerkt zich aan haar zwierige melodielijnen, helende teksten en haar open blik naar de wereld. Samen met haar gitarist Remo van Osch en basgitarist Benson Itoe neemt ze luisteraars even mee in haar eigen wereld. Speciaal voor Muziek aan het plein nodigt ze nog een aantal gastmuzikanten uit. Wie dit zijn, blijft een verrassing.

De vrijwilligers van de werkgroep ‘Muziek aan het plein’ zijn, in samenwerking met Stichting Assendorperzaken zeer verheugd dat het muzikale evenement ook dit seizoen weer doorgang kan vinden. Muziek aan het plein, is een muzikaal feestje dat iedere tweede zondag van de maand tussen 14.00 en 17.00 uur plaatsvindt op het het Assendorperplein. Dit gratis toegankelijke muziekevenement van Assendorp is sinds heel wat jaren een populaire ontmoetingsplek voor een zeer gevarieerd publiek. Bezoekers kunnen onder het genot van een hapje en/of drankje van wijkcentrum De Enk en Eureka genieten van muzikale klanken van zowel regionale, als nationale artiesten, bekend en onbekend.

Het programma van Muziek aan het plein seizoen 2018: 11 maart, Dina; 8 april, Koos Busters; 13 mei, The Broken Chains; 10 juni, Monkey Joe; 8 juli, Walk the Line; 12 augustus, The Buccaneers; 9 september, Zinc; 14 oktober, The Tiger lovemachine en Delta Echoes.