De Swollenaer

Maandag, 21 september 2020

Nieuws uit Zwolle en omstreken

De Stadshoeve maakt met bingo online verbinding met de wijk Stadshagen

De Stadshoeve maakt met bingo online verbinding met de wijk Stadshagen
Foto: Eigen foto
Redactie: Erik-Jan Berends

STADSHAGEN - Om het doel van verbinding uit te dragen en mogelijk te maken, heeft Park de Stadshoeve samen met Bistro de Stadshoeve voor zondag 31 mei (Eerste Pinksterdag) een online bingo georganiseerd.

Stichting de Stadshoeve heeft als doel om de verbinding binnen de wijk Stadshagen te maken. Door de coronasituatie is het echter niet mogelijk om fysiek met elkaar of met grote groepen af te spreken, vandaar dit online initiatief.

Sponsoren

De vrijwilligers van Park de Stadshoeve én de medewerkers van de Bistro zijn nog bezig met het werven van sponsoren voor de bingo. Er is al een paar grote lokale sponsors van deze verbindende bingo gevonden. Zo is dé hoofdprijs beschikbaar gesteld door Jumbo Nagelmaeker, namelijk één minuut gratis winkelen. Ook boekhandel Westerhof, Pure Africa coffee, Heerlijk uit de Streek, Overesch ecologische landbouw, Zuivelhoeve én Intertoys zijn al aangesloten als sponsoren. Nieuwe sponsoren volgen en worden bekendgemaakt op de sociale mediakanalen van Park de Stadshoeve en Bistro de Stadshoeve. De livestream van de bingo wordt technisch mogelijk gemaakt door Mart Gombert van MG Creative.

Meedoen

Om niet alleen de volwassenen met elkaar te verbinden, maar ook de kinderen hebben Park en Bistro de Stadshoeve twee bingomomenten ingepland. Op zondag 31 mei om 15.00 uur begint de kinderbingo en op 31 mei om 20.30 uur de bingo voor volwassenen. Wie wil meedoen aan de bingo kan online via Bistro de Stadshoeve een bingotas voor kinderen en/of volwassenen aanschaffen. In de Bingotas voor kinderen zitten chips, snoepjes en fruit samen met één bingokaart. In de Bingotas voor volwassenen zitten eveneens chips, kaas, nootjes, worst en twee bingokaarten (één voor elke ronde).

Spelregels

Wie vaker wil spelen kan extra kinderbingo-kaarten kopen. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting de Stadshoeve. De Bingotassen kunnen op zondag 31 mei vanaf 11.00 uur worden afgehaald. In de tas zitten ook de spelregels. Via de mail sturen de organisatoren meer informatie sturen waar de bingo is te volgen. De kinderbingo-tassen zijn te bestellen via
https://bistrodestadshoeve.nl/product/kinderbingo/; volwassen kunnen terecht op
https://bistrodestadshoeve.nl/product/volwassenbingo/.