De Swollenaer

Zaterdag, 19 september 2020

Nieuws uit Zwolle en omstreken

De Ondernemersverkiezing Regio Zwolle 2019 gaat van start

De Ondernemersverkiezing Regio Zwolle 2019 gaat van start
Redactie: Erik-Jan Berends

ZWOLLE - Tijdens het Regio Zwolle Congres op 12 december wordt de Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2019 gekroond. De wethouders Economische Zaken en lokale ondernemersverenigingen van 21 gemeenten hebben de afgelopen jaren de winnaars voorgedragen.

“De verkiezing ‘Starter en Ondernemer van het Jaar regio Zwolle’ beloont écht ondernemerschap: ambitie, lef, innovatie. Er wordt aandacht gevraagd voor een bijzonder slag mensen, die zich durft te onderscheiden en risico durft te nemen. We zijn op zoek naar vrouwen en mannen met guts”, aldus de kersverse voorzitter Marius Nijland. Welke ondernemer is afgelopen jaar positief opgevallen? Welke ondernemer benut optimaal de marktkansen en is een inspirator? Welke ondernemer zet sterk in op innovatie en duurzaamheid, is maatschappelijk betrokken en is zonder twijfel een boegbeeld voor de regio Zwolle? Tot en met 1 september 2019 kan iedereen ondernemers uit de 21 gemeenten aandragen via de website www.ondernemersprijsregiozwolle.nl of via Lisa Heethaar: lisa@mkbregiozwolle.nl. Winnaars van de afgelopen jaren hebben volgens de organisatoren, naast de waardering voor hun ondernemerschap, meer naamsbekendheid opgebouwd door alle publiciteit rondom deze verkiezing en veelal ook meer opdrachten gescoord. De voorgedragen kandidaten worden beoordeeld door de vakjury, bestaande uit Edwin Peterman, Johan van Marle, Martin van der Sluis, Lisa Heethaar, Gido Frühling, onder aanvoering van juryvoorzitter Marius Nijland.

De verkiezing voor Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle is een initiatief van MKB Nederland Regio Zwolle en VNO-NCW Regio Zwolle, in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle. Het is dit jaar de vijftiende keer dat de verkiezing wordt gehouden. Meer informatie over het aanmelden, de procedure en het juryreglement is te vinden op www.ondernemersprijsregiozwolle.nl.