De Swollenaer

Maandag, 6 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

De Morgenster viert 25-jarig bestaan

De Morgenster viert 25-jarig bestaanDe Morgenster viert 25-jarig bestaanDe Morgenster viert 25-jarig bestaan
Redactie: Erik-Jan Berends

WESTENHOLTE – Christelijke basisschool De Morgenster in Westenholte heeft donderdag het 25-jarig bestaan gevierd met een jubileumdag.

“In verband met de huidige regels, werd het een aangepaste dag maar niet minder gezellig”, meldt de school. “Beide schoolpleinen waren versierd, muziek stond aan en om 8.30 uur begon het feest. De kleuters hebben in de ochtend Theater Grote Broer op visite gehad. Zij hebben getrommeld en gedanst. De kinderen van groep 3 tot en met groep 8 hebben een workshop free-runnen gehad en spelletjes op het schoolplein en in de klas gespeeld. Om 14.30 uur kwamen alle groepen samen op het schoolplein om het speciaal hiervoor geschreven jubileumlied te zingen. De kinderen waren luidkeels te horen en gingen al swingend van links naar rechts. Daarna werd deze warme dag met een heerlijke ijsje afgesloten en gingen de kinderen naar huis met een gevuld jubileumtasje met leuke dingen voor de zomervakantie.”