De Swollenaer

Dinsdag, 14 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

De Loltrappers vieren carnaval in SIO

De Loltrappers vieren carnaval in SIO
Redactie: Erik-Jan Berends

ZWOLLE-ZUID – In wijkcentrum SIO aan de Thorbeckelaan 2 is op vrijdagavond 21 februari weer een groot carnavalsspektakel voor mensen met een verstandelijke beperking uit Zwolle en omgeving.

Bij SIO is voldoende parkeergelegenheid en ook is deze locatie goed te bereiken met buslijn 8, uitstappen op de tweede halte van de Nieuwe Deventerweg, ter hoogte van benzinepomp Firezone. Het feest begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur, zodat mensen niet vroegtijdig het feest hoeven te verlaten, omdat hun taxi wacht. De entree voor deze avond bedraagt 2 euro.

Prijzen

De zaal gaat open om 18.30 uur. Huisband De Knollentrekkers brengen Prinses Michelle binnen. Ook De Towersnörr’n en veel andere artiesten treden belangeloos op, waarmee de organisatie, in handen van 'WIJ', heel erg blij is. De Mitra en Sportprijzen Zwolle hebben prijzen beschikbaar gesteld voor degenen die het mooist zijn verkleed.