<< Ga terug

Dahliavereniging houdt Open Dagen

Dahliavereniging houdt Open Dagen

ZWOLLE - De dahliatuinen van Dahliavereniging Rondom de Peperbus staan in volle bloei. Tijdens de Open Dagen kunnen geïnteresseerden tussen 10.00 en 15 uur op zaterdag 31 augustus een kijkje nemen bij tuin Wezenlanden en op zaterdag 7 september bij tuin Ruusbroec.

Naast de verkoop van dahlia’s en bloemstukken worden er rondleidingen gegeven in de tuinen. Wie dahlia’s in de eigen tuin heeft staan en meer wil weten over stekken, dieven of rooien is welkom op de Open Dagen, aldus de organisatie. "Wij vertellen graag meer over de verzorging van deze veelzijdige, kleurrijke bloemen."

Dahliavereniging Rondom de Peperbus heeft twee tuinen in Zwolle: één bij park Wezenlanden (naast de kinderboerderij) en één aan de Ruusbroecstraat (tegenover de brandweer). Naast de verenigingsbedden waar dahlia’s gekweekt worden voor boeketten die naar diverse zorginstellingen in Zwolle worden gebracht, hebben alle leden ook een eigen bed waar zij hun eigen bloemen verzorgen. Nieuwe leden zijn welkom. Op de website www.dahliazwolle.nl is meer informatie te vinden over het lidmaatschap.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo