De Swollenaer

Donderdag, 28 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Cursus Wordpress voor Zwollenaren

Cursus Wordpress voor Zwollenaren
Ingezonden door: Mediastory

ZWOLLE – Op donderdag 1 juni a.s. komt Amsterdammer Arthur Wentzel speciaal naar Zwolle voor het geven van een Wordpress cursus. Zwollenaren met een stille wens een eigen site te beheren, kunnen dan hun hart ophalen.

Je website in één dag online zetten en hem daarna zelf leren onderhouden, dat is het doel van de dag. Vanuit een praktische invalshoek, op een eigen computer of een geleende, maakt men kennis met het Content Management Systeem (CMS) Wordpress, waar wereldwijd zeker 75 miljoen mensen gebruik van maken. Na de dag biedt de basis van Wordpress, zoals berichten en foto’s plaatsen, geen geheimen meer voor de deelnemers.

Wentzel van CursusWP.com was de eerste in Nederland die begon met het geven van Wordpress cursussen. Eind 2008 gaf hij zijn allereerste en ondertussen heeft hij ruim 1200 verschillende cursussen en trainingen verzorgd.

Hij studeerde in 1995 als grafisch ontwerper af aan kunstacademie Artez in Zwolle. In de afgelopen 22 jaar heeft Wentzel zijn grafische en web-kennis enorm verrijkt. “Mijn opgedane kennis wil ik nu ook graag in Zwolle delen. Mijn standaard cursuslocaties waren lange tijd Amsterdam en Den Haag en vanaf mei 2017 heb ik Zwolle hieraan toegevoegd.”

Speciaal voor de locatie Zwolle heeft Wentzel een kortingsactie bedacht. Met de code 0381 krijgt men € 75,- korting op de cursus. Meer informatie is te vinden op www.cursuswp.com.