<< Ga terug

Cursus Clownerie

Cursus Clownerie

Voor mensen die de clown in zichzelf willen ontdekken en voor degenen die in 2018 beter contact met zichzelf en met anderen willen maken, begint op 17 februari de cursus ‘de eenvoud van de clown’.

In een zaterdag en zes donderdagavonden leren deelnemers hoe je door middel van de clown meer jezelf kan zijn. De clown is een spiegel voor ons zelf en de ander. Hij laat gewoon zijn wat er is en zegt er volmondig ‘ja’ tegen. Puur en echt. Daarnaast is er in deze cursus veel ruimte voor speelsheid en vrijheid.

De cursus wordt gegeven door Hilde Schoonbeek. Zij speelt sinds 10 jaar als haar alter ego Clown Poets voor o.a. mensen met dementie, meervoudig gehandicapten en kinderen.

De cursus wordt gegeven op zaterdag 17 februari van 11.00 tot 17.00 uur en op zes donderdagavonden daaropvolgend: 22/2, 8/3, 15/3, 22/3, 29/3 en 5/4. Locatie is de zaal van theater Gnaffel in DOAS, Mimosatraat 1 in Zwolle. Meer informatie op: www.hildelaatjezien.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo