<< Ga terug

Cursus Begin met Yoga

Cursus Begin met Yoga


Assendorp - Bij Yogaschool Yoga038 start op vrijdag 12 mei voor het eerst de cursus Begin met Yoga. In de cursus, die geschikt is voor mensen van alle leeftijden en achtergronden, wordt in vijf avonden de basis van de yoga aangeleerd.
In deze yogacursus voor beginners komen alle aspecten van yoga aan bod: de lichaamshoudingen, ademhalingsoefeningen en ook meditatie. De cursus wordt gegeven door Judith van Dijk, docent Dynamische Yoga bij Yoga038. Dynamische yoga is een vorm van yoga waarin je jezelf fysiek en mentaal uitdaagt. Zowel op de yogamat als in het dagelijks leven leer je jezelf beter kennen en wordt je flexibiliteit, rust en kracht vergroot.

Van Dijk: “Dynamische yoga spreekt me aan vanwege de ontwikkeling die beoefenaars doormaken, zowel fysiek als mentaal. Je komt jezelf in elke les weer tegen. Als je een houding lastig vindt, geef je dan op, of bijt je door? Of kun je jezelf uitdagen, zonder over je grenzen heen te gaan? En kun je dat vervolgens ook toepassen in het dagelijks leven? Dynamische yoga kan voor iedereen waardevol zijn.”

De cursus Begin met Yoga bestaat uit vijf lessen van een uur op vrijdagavond 12 mei, 19 mei, 26 mei, 2 juni en 9 juni van 20.00 tot 21.00 uur. De cursus wordt gegeven in De Oude Ambachtsschool en deelname kost €45,00. Voor meer informatie en opgave, kijk op www.yoga038.nl/cursusOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo