<< Ga terug

Carportsale Zwolle-Zuid viert tweede lustrum

Carportsale Zwolle-Zuid viert tweede lustrum
Foto: Eigen foto

ZWOLLE-ZUID – De Carportsale Zwolle-Zuid beleeft op zaterdag 26 mei haar de tiende editie. Iedereen is dan welkom om te komen snuffelen onder de carport van de deelnemende bewoners.

Niet alleen de eigen zolderopruiming wordt uitgestald. Veel vaste deelnemers hebben ook het afgelopen jaar weer aan een nieuw assortiment gewerkt door inzameling bij vrienden en familie. Het aanbod loopt uiteen van speelgoed tot kleding, van kleinmeubeltjes tot fietsjes, van boeken tot elektronica. Het evenement is volgens de initiatiefnemers meer dan een snuffelmarkt. “Het is opgezet als buurt verbindende activiteit. Er zijn geen kramen. Er kunnen geen plaatsen worden gehuurd. Deelnemers stallen hun waar uit voor eigen woning. De markt staat bekend om de gemoedelijke sfeer. Er zijn al vijftig deelnemende adressen aangemeld en

de markt is geschikt voor het hele gezin. Voor de kinderen zijn er verschillende gratis attracties van schminken tot grabbelen en een traktatie. Ook de toegang tot de markt is gratis.”

De deelnemende adressen zijn te vinden aan de Hanselaarmate, Hoefslagmate, Holtmate en Tichelmeesterlaan. De markt begint om 09.00 uur en duurt tot 13.00 uur.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo