<< Ga terug

Carnavalsvereniging d'Oelewappers viert 55-jarig jubileum

Carnavalsvereniging d'Oelewappers viert 55-jarig jubileum
Foto: Eigen foto

BERKUM - Carnavalsvereniging d'Oelewappers vierde zaterdag, samen met de Sassendonkse verenigingen, verenigingen van ver buiten Zwolle en andere carnavalsvrienden haar 55-jarig jubileum.

“De commissie 55-jaar is erg druk geweest met alle voorbereidingen om het feest vlekkeloos te laten verlopen. Hier zijn zij ook glansrijk in geslaagd”, melden de feestvierders. De feestelijke dag begon met een Hooghedendiner waarbij de Hoogheden vanuit het Sassendonkse carnaval tussen de gangen door een woord tot het Prinsenpaar konden richten. Niet alleen de warmte van het diner maar ook een haan, handboeien en bijzondere anekdotes zorgden voor groot vermaak en veel gelach tijdens dit diner.

Traan
De bezoekers van de feestelijke avond werden bij binnenkomst opgewarmd door diverse blaaskapellen die vrolijke noten speelden. Eenmaal in de zaal kon men dansen op de verlichtte dansvloer, genieten van diverse dansoptredens en meeswingen met duo Happy Ouwer. Het was een feest met een lach en een traan, waarbij werd stilgestaan bij het overlijden van lid Carla Bouwhuis. Het zorgde voor een kippenvel moment, waarbij de zaal, met ruim vijfhonderd bezoekers voor een moment helemaal stil was.

Cadeau

Hierna volgde de onthulling van de nieuwe achterwand die het bestuur als cadeau in ontvangst nam. Als klap op de vuurpijl van deze feestelijke avond sloot de koning van de polonaise, Ronnie Ruysdael, de avond af. Na dit feestelijke optreden bleef het onder de muzikale leiding van de dj nog lang gezellig in wijkcentrum de Weijenbelt.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo