De Swollenaer

Donderdag, 6 augustus 2020

Op 5 augustus (week 32) verschijnt er geen papieren editie noch E-paper van de Swollenaer. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Carnaval met ‘de Loltrappers’ vindt nieuwe locatie

Carnaval met ‘de Loltrappers’ vindt nieuwe locatie
Redactie: Erik-Jan Berends

ZWOLLE-ZUID - Voor mensen met een verstandelijke beperking uit Zwolle en omgeving is er op vrijdagavond 9 februari weer een groot carnavalsfeest. Omdat de oude locatie niet meer beschikbaar is, wordt het deze keer gevierd in wijkcentrum SIO aan de Thorbeckelaan 2 in Zwolle-Zuid.

De locatie beschikt over ruime parkeergelegenheid en is bereikbaar met stadsbus 4, uitstappen bij de tweede halte van de Nieuwe Deventerweg ter hoogte van benzinepomp Firezone. Het feest begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur, zodat mensen niet vroegtijdig het feest hoeven te verlaten, omdat hun taxi wacht. De zaal gaat open om 18.30 uur. Huisband ‘de Knollentrekkers’ brengt om 19.00 uur Prinses Marijke binnen. Ook ‘de Towersnörr’n’ en vele andere artiesten, zoals Patrick van Eijk, Wesley Wolters, Henri van Velzen, Helma en duo A37 treden belangeloos op, waarmee de organisatie, die in handen is van ‘WIJ’, heel blij is. Er zijn ook weer prijzen beschikbaar gesteld voor degenen die het mooist verkleed zijn op deze avond. De organisatie hoopt heel veel mensen met hun familie en begeleiders te mogen begroeten. “Er worden altijd veel helpende handen uitgestoken door ‘de Tonnezotters’ en hun familieleden, waarvoor we onze grote dank uitspreken. Ook zijn we blij, dat we in SIO terecht kunnen voor onze carnavalsavond.” De entree voor deze avond bedraagt 2 euro.

Neem voor meer informatie contact op met Annet van Hoof: (038) 465 18 93 of stuur een e-mail naar loltrapperssassendonk@gmail.com.