<< Ga terug

Buitenspeeldagen in Doepark Nooterhof en Park de Wezenlanden

Buitenspeeldagen in Doepark Nooterhof en Park de Wezenlanden
Foto: Erik-Jan Berends

ASSENDORP - Voor de herfstvakantie hebben Doepark Nooterhof en Stichting Kinderboerderijen Zwolle in samenwerking met Sportservice Zwolle Buitenspeeldagen voor kinderen tot en met twaalf jaar georganiseerd.

Op maandag 23 en dinsdag 24 oktober zijn de kinderen welkom voor een middag buitenspelen bij Doepark Nooterhof. De kinderen kunnen samen met hun (groot)ouders plaatsnemen aan Frion’s knutseltafel. SportService Zwolle verzorgt een kennismaking met allerlei buitenspeel- en sportactiviteiten. Ook kunnen de kinderen eierkoeken versieren, een yogales volgen van BijCarlieke en ze kunnen waterbeestjes vangen. Studenten van Landstede verzorgen deze middagen.

Bij kinderboerderij de Wezenlanden zijn er op woensdag 25 en vrijdag 27 oktober activiteiten voor de kinderen. Hier kunnen ze deelnemen aan boerenspelletjes en natuurlijk knuffelen met de dieren. De middagen zijn van 13.30 tot 16.00 uur. Deelname kost 2,50 euro per kind. Aanmelden is niet nodig.

Dit zijn echte Buitenspeeldagen, meldt de organisatie. “Mocht het stortregenen, dan gaan de activiteiten helaas niet door. Verder vindt het hele programma buiten plaats. Kijk bij twijfel over de doorgang op de site www.doeparknooterhof.nl en houd onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo