<< Ga terug

Buitenspeeldagen in de meivakantie in Doepark Nooterhof en Park de Wezenlanden

Buitenspeeldagen in de meivakantie in Doepark Nooterhof en Park de Wezenlanden
Foto: Erik-Jan Berends

ASSENDORP - Doepark Nooterhof en Stichting kinderboerderijen Zwolle hebben, in samenwerking met Sportservice Zwolle, Buitenspeeldagen voor kinderen tot twaalf jaar georganiseerd.

Op maandag 24 en dinsdag 25 april zijn de kinderen welkom bij Doepark Nooterhof. De kinderen kunnen samen met hun (groot)ouders plaatsnemen aan Frion’s knutseltafel. SportService Zwolle verzorgt een kennismaking met allerlei buitenspeel- en sportactiviteiten en bezoekers kunnen inspiratie opdoen met de buitenspeelkaarten van Kommee. Kinderen kunnen verder waterbeestjes vangen. Studenten van Landstede hebben deze middagen georganiseerd.

Bij Kinderboerderij Wezenlanden zijn er op woensdag 26 april en vrijdag 28 april activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Hier kunnen ze deelnemen aan boerenspelletjes en natuurlijk knuffelen met de dieren. Alle vier de middagen zijn van 13.30 tot 16.00 uur. Deelname kost 2,50 euro per kind. Aanmelden is niet nodig.

Dit zijn echte buitenspeeldagen. Mocht het stortregenen, dan gaan de activiteiten niet door. Verder vindt het hele programma buiten plaats.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo