De Swollenaer

Donderdag, 6 augustus 2020

Op 5 augustus (week 32) verschijnt er geen papieren editie noch E-paper van de Swollenaer. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Bram van Polen daagt hardlopers uit

Bram van Polen daagt hardlopers uit
Redactie: Erik-Jan Berends

ASSENDORP - Het eerste ‘Gezelligste Virtuele Hardloopevenement van Zwolle en de rest van Nederland’, ofwel Vestachemicals AppRENdorp, loopt al aardig vol.

In de periode van Hemelvaartsdag 21 mei 10.15 uur tot en met Tweede Pinksterdag 1 juni 17.00 uur is de TenBrinke KinderREN met de afstanden 800, 1.200 en 1.600 meter. Volwassenen kunnen meedoen met de AppRENdorp Vakmensen over 5 kilometer.

PEC Zwolle heeft hiervan een hardloopchallenge gemaakt, waaraan inmiddels 215 spelers, trainers en medewerkers meedoen. Voetballer Bram van Polen doet ook mee en daagt hardlopers uit om sneller te lopen dan hij. Ter voorbereiding trainde hij met Joep Emmen.

Inschrijven kan nog op de site van AsRENdorp: www.asrendorp.nl. De virtuele warming app is op Hemelvaartsdag om 10.00 uur via Instagram. Zie ook www.facebook.com/asrendorp en www.twitter.com/asrendorp.