De Swollenaer

Donderdag, 6 augustus 2020

Op 5 augustus (week 32) verschijnt er geen papieren editie noch E-paper van de Swollenaer. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Boney M en DJ Big Blender op Generation Classics Party

Ingezonden door: HvV Entertainment

[Zwolle, 1 december 2015]

De Generation Classics Party is het disco dansfeest van Zwolle en omstreken. De editie van dit feest der herkenning heeft wel een heel bijzondere live-act; Boney M. Deze band bestaat 40 jaar dit jaar. Met de nieuwe showman Orlando Louis als waardige ‘opvolger’ van de in 2010 overleden ras-entertainer Bobby Farell is Boney M klaar voor een ware disco revival in Zwolle.

De band had in de jaren 70 veel succes met nummers als Rivers of Babylon, Daddy Cool en Sunny. Ook heeft de band vele kerstnummers uitgebracht, zoals Mary’s Boy Child. Dit maakt het extra bijzonder om vooraf aan de kerst naar dit optreden te komen.

DJ's Zwolle: naast DJ E-Star en Herie Geerlings staat ook DJ Big Blender staat op het programma. Big Blender, het alter ego van Zwollenaar Almar Hijlkema, is de bekendste Classic Mix DJ van Zwolle. Zijn gave om een zaal aan te voelen en met bekende en onbekende nummers in de perfecte feeststemming te brengen maakt hem een graag geziene gast op veel dansfeesten. Zijn stijl is te vergelijken met Master Mixer en DJ Ben Liebrand die in de jaren 80 bekendheid kreeg door zijn programma "In The Mix" bij Radio Veronica.

De Generation Classics Party Christmas editie begint om 20:30 in De Nieuwe Bierton, Schellerbergweg 27 in Zwolle. Toegang is 20 euro per persoon.

Info Generation Classics Party: https://www.djbigblender.nl/generation-classics-party/