De Swollenaer

Donderdag, 6 augustus 2020

Op 5 augustus (week 32) verschijnt er geen papieren editie noch E-paper van de Swollenaer. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Boeken en spelletjesmarkt

Boeken en spelletjesmarkt
Foto: Arthur Weynschenk
Ingezonden door: Arthur Weynschenk

Op zaterdag 30 november 2019 houdt l’Amour du Prochain een boeken- en spelenmarkt. We hebben op dit moment een rijke collectie aan diverse boeken die we verzameld hebben over de afgelopen jaren. Onder meer kinderboeken, romans, thrillers, reisboeken, kookboeken, boeken over diverse hobby’s, zeilen, doe het zelf, literaire thrillers, boeken voor de jeugd, studieboeken, gedichtenbundels, boeken voor bijbelstudies, geschiedenis, streekromans. Een voorzichtige schatting is dat we ruim 10.000 boeken in de aanbieding hebben. Om deze dag voor u en voor ons een succes te maken hebben we de boeken gesorteerd zodat u makkelijk het boek van uw gading kunt vinden.

Verder hebben we diverse gezelschapspelen en puzzels, om met vrienden of met het gezin op de koude winteravonden samen iets te doen.

Van 9:00 uur – 12:00 uur bent u van harte welkom bij het pand van YfC Zwolle, Ruusbroeckstraat 205. Het pand van Youth for Christ staat naast Gastvrij.

Ook wordt er gedacht aan de inwendige mens. U kunt genieten van diverse drankjes en hapjes. Verder is er op deze ochtend muziek, ontmoeting en gezelligheid.

De opbrengst van deze dag wordt besteed aan een van de projecten van de stichting, ondermeer het aanleggen van een speeltuin voor het opvanghuis. In het opvanghuis worden op dit moment 8 straatkinderen opgevangen. Ze krijgen lichamelijke en medische verzorging en krijgen de mogelijkheid om een opleiding te doen zodat ze later op eigen benen kunnen staan. U kunt informatie vinden van dit project op www.helpcongo.nl.