De Swollenaer

Woensdag, 5 augustus 2020

Op 5 augustus (week 32) verschijnt er geen papieren editie noch E-paper van de Swollenaer. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Blue Finger Connection speelt bij Muziek in De Enk

Blue Finger Connection speelt bij Muziek in De Enk
Redactie: Erik-Jan Berends

ASSENDORP – De formatie Blue Finger Connection speelt op zondag 10 december bij Muziek in De Enk in het gelijknamige wijkcentrum.

‘Muziek in de Enk’ is er elke tweede zondag in de winter van 14.00 tot 16.00 uur. Het optreden van Blue Finger Connection sluit volgens de organisatie uitstekend aan bij het evenement Muziek bij de Buren Zwolle waar op meerdere thuisadressen ook diverse acts live spelen. Blue Finger Connection staat volgens de organisatie garant voor lekker swingende live-muziek met een heerlijk breed repertoire, bestaande uit covers uit met name de jaren zestig, zeventig en tachtig: blues, rock, soul en disco en spelen ze eigen arrangementen met hun blazerssectie meestal in de voorhoede. Zo komen Dizzy Man's Band, Van Morrison, The Blues Brothers, Joe Cocker, Eric Clapton, John Lee Hooker, The Doobie Brothers, Dire Straits, the Rolling Stones, Rod Stewart, Golden Earring, UB40, de Dijk, Chicago, CCR, Boz Scaggs, Steve Winwood, Little Steven & the disciples of Soul en vele anderen langs.

De band is ontstaan als geintje ergens in 1994 tijdens een personeelsfeest, maar heeft sinds 2009 een vaste bezetting mét een dynamische blazerssectie. Blue Finger Connection stond zelfs in het voorprogramma van Normaal.

De entree in de Enk is weer helemaal gratis.