De Swollenaer

Maandag, 10 augustus 2020

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Bike-4Life fietst voor het Isala Oncologisch centrum

Bike-4Life fietst voor het Isala Oncologisch centrum
Foto: Wigen foto
Redactie: Erik-Jan Berends

ZWOLLE - Sportievelingen en toerrijders kunnen op zondag 22 september weer meedoen met één van de fietstochten van Bike-4Life. Dit jaar wordt er gefietst voor het Isala Oncologisch centrum.

Met de opbrengst van de dag worden diverse ruimtes op deze afdeling vernieuwd. Bike-4Life heeft vier routes samengesteld. Drie van de vier routes worden gereden met Bike-4Life voorrijders onder het motto: 'samen uit, samen thuis'. De start is bij de Vlaamse Hoogmis aan de Melkmarkt. De deelnemers verzamelen daar rond het middaguur. Zij kunnen zich inschrijven voor een mountainbiketocht van 40 kilometer door de bossen van Hattem en Heerde. Tevens zijn er twee racefietsritten: één van 40 kilometer en één van 80 kilometer voor de échte liefhebbers. Als vierde is er de familiepuzzeltocht van 25 kilometer die men met opa's, oma's, papa's, mama's, nichtjes en neefjes in en rondom Zwolle kan fietsen. “Een gezellig familie-uitje waar je veel van Zwolle ziet en te weten komt”, volgens de organisatoren.

De deelnemers sluiten de dag gezamenlijk af bij de Vlaamse Hoogmis, waar alle fietsers kunnen genieten van een hapje en een drankje en een quiz en verloting. Deelname kost 15 euro per persoon en kinderen tot en met zestien jaar mogen gratis meedoen. Inschrijven kan via de website www.bike-4life.nl.