De Swollenaer

Donderdag, 28 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Bevrijdingsfestival Overijssel gaat niet door

Bevrijdingsfestival Overijssel gaat niet door
Foto: Hans van Eijsden
Redactie: Erik-Jan Berends

ZWOLLE- De organisatie van Bevrijdingsfestival Overijssel maakt bekend dat, met de extra maatregelen die de Rijksoverheid heeft genomen om het coronavirus te bestrijden, het festival niet kan doorgaan.

"Het is een zeer ingrijpend besluit, maar gezien de huidige situatie niet onverwacht en onvermijdelijk. Gezondheid is het belangrijkste voor iedereen. We moeten deze tijd zo goed mogelijk samen doorkomen. Via deze weg willen wij iedereen bedanken die zich ieder jaar meer dan 100 procent inzet om het festival tot een succes te maken. Aan het festival is een grote club mensen verbonden; vrijwilligers, leveranciers, sponsoren, artiesten en partners, maar zeker ook de bezoekers van het festival. Van allen hebben we de afgelopen tijd veel steun mogen ontvangen. Waarvoor dank!"

Voorbereidingen
De voorbereidingen voor de editie in 2020 waren al in een vergevorderd stadium. De komende tijd gebruikt de organisatie om goede afspraken te maken met alle betrokken partijen en de balans op te maken. "Wij doen er alles aan om op 5 mei 2021 een fantastisch programma neer te zetten in Park de Wezenlanden, zodat we samen onze vrijheid kunnen vieren. Be safe en tot 2021!"