De Swollenaer

Donderdag, 9 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Auteur Susan Smit bezoekt netwerkavond Uvon IJssel-Vecht

Auteur Susan Smit bezoekt netwerkavond Uvon IJssel-Vecht
Foto: Paul de Graaf
Redactie: Erik-Jan Berends

ZWOLLE - De bekende auteur en ondernemer Susan Smit verzorgt een gastlezing tijdens de Open Avond van vrouwen netwerkvereniging Uvon IJssel-Vecht op donderdag 23 november.

Een eigen bedrijf runnen, kinderen opvoeden, je huishouden bijhouden en ook nog een leuk sociaal leven onderhouden. Ondernemende vrouwen hebben vaak nogal wat ballen in de lucht te houden. Hoe zorg je ervoor dat dit drukke leven niet je levensgeluk ondermijnt, maar juist vergroot? Smit spreek erover.

“Ze is een veelgevraagd spreker”, volgens Uvon IJssel-Vecht. “Ze begon ooit als fotomodel, maar werd landelijk bekend als columnist en schrijver. Misschien heb je haar bestseller ‘Wijze Vrouwen’ gelezen. Hiervoor interviewde ze belangrijke vrouwen, waaronder koningin Noor van Jordanië, Isabel Allende en prinses Irene van Lippe-Biesterveld. Met de publicatie van dit boek ontketende ze een discussie over de positie van de oudere, wijze vrouw. Zij vindt dat deze vrouwen hun invloedrijke en inspirerende positie in de maatschappij moeten opeisen.”

Naast maatschappelijke thema’s, is Smit ook gefascineerd door spiritualiteit, liefde en relaties. ze schuwt niet om haar eigen ervaringen daarbij als uitgangspunt te nemen. Ze vertelt in haar lezingen en boeken openhartig over haar gestrande relatie, liefdesverdriet en de kracht die ze vond om haar levensgeluk te hervinden. Tijdens de lezing bij Uvon gaat ze dieper in op de balans tussen spirituele diepgang en het jachtige leven van ondernemers.

Uvon IJssel-Vecht is een netwerkclub voor en door ondernemende vrouwen in onze regio en komt maandelijks bij elkaar. Elke avond begint met een gezamenlijk diner met aansluitend een presentatie of een gezamenlijke doe-activiteit. De Open Avond is bedoeld om geïnteresseerde vrouwen uit de regio te laten kennismaken met de club en haar leden.

De netwerkavond wordt gehouden in Stadkamer aan de Zeven Alleetjes 1a. De inloop is om 17.30 uur waarna om 18.00 uur de avond wordt geopend met een diner. De lezing van Susan Smit begint aansluitend en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Daarna is er nog volop ruimte om te netwerken. Introducees betalen 40 euro, inclusief het diner. Meer informatie en aanmelden kan via http://www.uvonijssel-vecht.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 19 november.