De Swollenaer

Donderdag, 6 augustus 2020

Op 5 augustus (week 32) verschijnt er geen papieren editie noch E-paper van de Swollenaer. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

AsRENdorp opent inschrijving voor zesde editie

AsRENdorp opent inschrijving voor zesde editie
Redactie: Erik-Jan Berends

ASSENDORP - De organisatie van AsRENdorp heeft besloten om er in ieder geval nog een lustrum voor te gaan. Zodoende vindt op zondag 30 juni de zesde editie plaats met een nieuwe hoofdsponsor, op een nieuw parcours en met andere afstanden voor de kinderen.

Ook dit jaar begint het evenement weer met een muzikale warming-up. Daarna start de wedstrijd voor de kinderen. Zij kunnen 500, 750, 1000 of 1.500 meter rennen in rondjes van 250 meter. Tenslotte moeten de volwassenen aan de bak voor de 5 kilometer en de 10 kilometer in rondjes van 2,5 kilometer. G-lopers zijn ook van harte welkom. Zij kunnen meedoen met de 1.500 meter of de 5 kilometer. Inschrijven kan via de site www.asrendorp.nl. Het Assendorperplein wordt deze dag weer omgetoverd tot feestplein met muziek, een aantal attracties voor kinderen en eettentjes.

Landstede studenten verzorgen ook dit jaar weer clinics voor kinderen. De organisatie kijkt of ze ook nog clinics voor volwassenen kan aanbieden. Volg daarvoor Facebook. Wie een blauw of roze AsRENdorp hardloop T-shirt wil hebben, kan dat voor 10 euro bestellen via www.asrendorp.nl. Ook zijn er nog een aantal retrotassen a 12,50 euro en AsRENdorp handdoeken a 7,50 euro te koop.

“De vorige vijf edities zijn mede door een groot aantal sponsors een succes geworden”, melden de organisatoren. “Ook dit jaar hebben we deze hulp weer hard nodig. We hebben een mooi sponsorplan dat ook op onze site staat. Er kan zowel in euro`s als in natura worden gesponsord. Ook geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via info@asrendorp.nl.”

Wie op de hoogte wil blijven, houdt de site www.asrendorp.nl in de gaten en volgt het evenement op www.facebook.com/asrendorp en www.twitter.com/asrendorp.