De Swollenaer

Dinsdag, 22 september 2020

Nieuws uit Zwolle en omstreken

ArboPositief strijkt weer neer in Zwolle

ArboPositief strijkt weer neer in Zwolle
Redactie: Erik-Jan Berends

ZWOLLE - ArboPositief, belangenorganisatie voor, door en met werkzoekenden in Nederland, houdt op Maandag 21 september weer een netwerkbijeenkomst in Zwolle.

Het doel van ArboPositief is dat werkzoekenden elkaar kunnen ondersteunen, ervaringen kunnen uitwisselen en praktische kennis kan worden gedeeld. Het nadrukkelijk versterken van de persoonlijke positie in de huidige complexe wereld is een belangrijk doel. Bijeenkomsten zijn altijd vast één maal per twee weken. Deze bijeenkomst is bestemd voor de deelnemers, de werkzoekenden, die woonachtig zijn in de regio Zwolle. Gasten uit media, politiek, werkgevers en instanties zijn ook altijd welkom ter kennismaking.

Platforms

Op het programma staan deze keer het napraten en nog mogelijke vragen over de bijeenkomst van 7 september met Erik Hettinga van het UWV, informatie over het gebruik van digitale platforms als ZOOM, Jitsi of MS Teams die veel worden gebruikt in en na de corona periode en veel andere relevante zaken. De toegang is gratis. Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden via Zwolle@arbopositief.nl. Vanwege de coronamaatregelen verzoekt de organisatie deelnemers zich aan te melden via www.stadkamer.nl.

De bijeenkomst is van 09.30 tot 11.30 uur in Stadkamer Centrum aan de Zeven Alleetjes 1A.