De Swollenaer

Zondag, 31 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Alternatieve nieuwjaarsduik in park de Nooterhof

Alternatieve nieuwjaarsduik in park de Nooterhof
Foto: Eigen foto
Redactie: Erik-Jan Berends

ASSENDORP - In park de Nooterhof is op zondag 5 januari een 'alternatieve nieuwjaarsduik'. Tussen 12.30 en 16.00 uur kan jong en oud inlopen om mee te doen.

De uitdaging voor de deelnemers is om op blote voeten de waterspeelplek van de Nooterhof te doorwaden. “Dit is niet alleen koud, ook zijn er kiezelsteentjes die het 'een heel prikkelende' ervaring maken om het hele parcours af te leggen”, volgens de organisatoren.

“Wij voorspellen dat het lang niet iedereen, zowel jong als volwassen, lukt.” Of het nu wel of niet lukt, voor alle deelnemers is er warme chocolademelk na afloop. Deelname is gratis. Deelnemers wordt geadviseerd een handdoek mee te nemen. De organisatie wil met deze activiteit tevens natuurlijk spelen promoten. Dit is de eerste Nooterhof activiteit van 2020. Ook komend jaar wordt de Nooterhof weer met vrijwilligers onderhouden en opengesteld. Zij werken tevens aan een plan voor de langere termijn. Zie ook www.nooterhof.nl.