De Swollenaer

Vrijdag, 18 september 2020

Nieuws uit Zwolle en omstreken

‘De Loltrappers’ vieren carnaval in SIO

‘De Loltrappers’ vieren carnaval in SIO
Redactie: Erik-Jan Berends

ZWOLLE-ZUID - In wijkcentrum SIO aan de Thorbeckelaan 2 in Zwolle-Zuid vieren De Loltrappers vrijdagavond 1 maart weer een groot carnavalsfeest voor mensen met een verstandelijke beperking uit Zwolle en omgeving.

SIO beschikt over ruime parkeergelegenheid. Taxi’s kunnen hun passagiers laten uitstappen op het Talmaplein omdat daar de ingang is. Ook is deze locatie goed bereikbaar met stadsbus 4. Reizigers kunnen uitstappen bij de tweede halte van de Nieuwe Deventerweg ter hoogte van benzinepomp Firezone.

Het feest begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur, zodat mensen niet vroegtijdig het feest hoeven te verlaten omdat hun taxi wacht. De zaal gaat om 18.30 open. Prins Tommie en prinses Elze worden om 19.00 uur binnengebracht door huisband De Knollentrekkers. Ook de Towersnörr’n en vele andere artiesten, zoals Patrick van Eijk, Wesley Wolters, Henri van Velzen, Harm Wolters en duo A37 treden belangeloos op. De organisatie, in handen van ‘WIJ’ is daarmee heel blij.

Lokale ondernemers hebben prijzen beschikbaar gesteld voor degenen die deze avond het mooist zijn verkleed. De organisatie hoopt heel veel mensen met hun familie en begeleiders te mogen begroeten. De entree bedraagt 2 euro.