De Swollenaer

Woensdag, 3 juni 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

50|50 Workcenter Zwolle houdt Winterfair

50|50 Workcenter Zwolle houdt Winterfair
Redactie: Erik-Jan Berends

BINNENSTAD - Het 50|50 Workcenter Zwolle aan de Dijkstraat houdt op donderdag 23 november van 16.00 tot 20.00 uur haar jaarlijkse Winterfair, een gezellige fair voor jong en oud met kraampjes, live muziek en lekker eten.

De opbrengst komt (gedeeltelijk) ten goede aan het Leger des Heils. De markt wordt gehouden aan de Dijkstraat 6, voor het pand van het 50|50 Workcenter. Ieder jaar komen volgens de organisatie ruim honderd mensen naar de fair. Er wordt van alles verkocht waaronder kleding, houten spulletjes, houten meubels, sieraden, handgemaakte producten, lekkere hapjes en warme chocolademelk. Voor 5 euro kunnen bezoekers stamppot eten die is bereid in de keuken van de brasserie. Boerderij De Huppe staat met een kraam met seizoensgroenten van het land, zelfgemaakte kazen en Zwolse mosterd. Ook is er een verloting met diverse prijsjes. Wie een kraam wil huren, kan per e-mail contact opnemen met Joanne Holtrust: joanne.holtrust@legerdesheils.nl of Gerwin Eikenaar: gerwin.eikenaar@legerdesheils.nl van het 50|50 Workcenter.

Het 50|50 Workcenter Zwolle is onderdeel van het Leger des Heils W&G Overijssel. Het Leger des Heils richt zich op het verlenen van zorg, hulp en begeleiding aan de meest kwetsbaren in de samenleving. De aanpak is gericht op het herstel van het gewone leven. Deelnemers van het 50|50 Workcenter worden door jobcoaches en werkbegeleiders geactiveerd en waar mogelijk naar (betaald) werk geleid.

Zie voor meer informatie www.5050-workcenter.nlofwww.legerdesheils.nl/overijssel.