De Swollenaer

Donderdag, 4 juni 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Woodstock Tribute Band bij ZZUit

Woodstock Tribute Band bij ZZUit
Ingezonden door: M.A. Mulder

Woodstock: een tribute na 50 jaar

Nostalgische herinneringen aan Woodstock, het legendarische festival van al;weer 50 jaar geleden? Of nieuwsgierig naar dit hoogtepunt van de hippietijd, waarin zoveel top 100 hits zijn ontstaan? Kom dan op vrijdag 17 mei naar het optreden van de Woodstock Tribute Band! ZZuit sluit het theaterseizoen af met dit spetterende optreden.

De Woodstock Tribute Band is een 8 man’s formatie die een groot deel van het Woodstock repertoire live ten gehore brengt. Denk aan Janis Joplin, Santana, The Band, Jimi Hendrix, The Who en vele andere bands. Zij doen dat zo goed dat het verschil met het origineel nauwelijks te horen is. Dat is bijzonder, want elke poplegende heeft een heel eigen geluid.

De Woodstock Tribute Band speelt de inmiddels klassieke nummers schijnbaar moeiteloos op hoog niveau. Daarom zijn zij ook één van de meest gevraagde tribute bands van Nederland. De band brengt het publiek in een positieve en opgetogen sfeer, die past bij de tijdgeest van flower power, love, peace and happines.

Kom deze uitsmijter van ZZUit beleven op vrijdag 17 mei. Reserveer snel, want de kaarten zijn bijna op!

Datum: vrijdag 17 mei

Tijd: 20.15 uur

Plaats: Multicultureel centrum SIO, Thorbeckelaan 2, Zwolle.

Kosten: Kaarten a € 15,00 (incl. consumptie) Ruime gratis parkeergelegenheid.

Reserveren: www.zzuit.nl of via de Zwolse Theaters.

Aanvang: vrijdag 17 mei 2019 22:09