De Swollenaer

Donderdag, 28 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Maak Kennis met Tai Chi op woensdag

Maak Kennis met Tai Chi op woensdag
Ingezonden door: Judith van Drooge

Maak kennis met Tai Chi! Een oosterse aanpak van mindfulness en zelfverdediging. 5 introductie lessen Tai Chi Chuan voor 30 euro, door Wereldkampioene Judith van Drooge. Door haar rijke ervaringen beschikt zij over het inzicht om verbanden te leggen tussen verschillende stijlen en vormen binnen Tai Chi. Dit helpt je de oefeningen beter te begrijpen en te doorgronden.
Woensdag: 15, 22, 29 mei en 5, 12 juni van 18:00 tot 19:00 uur

In deze lessen wordt de aandacht gericht op de houding en ontspanning van het lichaam, coördinatie en eenheid van beweging. Ademhalen in een cadans van Yin en Yang, wat zorgt voor een kalme, heldere en alerte geest. Deze serie van 5 lessen wordt zo opgebouwd zodat je het kan toepassen in je dagelijkse bestaan. We helpen elkaar bij een interne zoektocht, het in praktijk brengen van Tai Chi principes. Hulpmiddelen als stokken (1 van de wapens gebruikt in Tai Chi) kunnen dan goed van pas komen.
Inner Touch Tai Chi - Judith van Drooge - Westerlaan 51 Zwolle hoofdingang City-Post. Meld je aan, mail: judith@inner-touch.nl - vooraf betalen op reknr. NL19RABO0155964461 t.n.v. J. van Drooge o.v.v. 5 introductie lessen.

Deze lente actie vind ook plaats op maandag om 13:30 uur, dinsdag om 19:00 uur of donderdag om 9:30 uur.
Inner Touch Tai Chi betekent letterlijk: De innerlijke aanraking van het hoogst haalbare, het grote ultieme.

Aanvang: woensdag 15 mei 2019 18:00