De Swollenaer

Donderdag, 28 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Groot Mannenkoor Zwolle geeft concert ***** ON THE MOVIES *****

Groot Mannenkoor Zwolle geeft concert ***** ON THE MOVIES *****
Ingezonden door: Dick van Boven

Het Groot Mannenkoor Zwolle presenteert u deze keer een zeer bijzonder concert met beeld en geluid uit films, musicals en popmuziek. Het GMZ zal een 12-tal koorwerken uit o.a. beroemde films als Titanic, The Godfather, Star Wars en West Side Story ten gehore brengen. Alle werken worden voorzien van film en beeldmateriaal op een groot beeldscherm boven het koor.

Sopraan Karin Hertsenberg en violiste Eveline Ramaekers zullen het koor begeleiden en zijn zowel samen als ook solo te horen. Jeroen Hulshof begeleidt het koor op de piano en zal samen met zijn partner Nadine Eman quatre mains de piano bespelen. Daarnaast begroeten wij 12 nieuwe leden. Als aspiranten zullen zij hun opwachting maken en meerdere malen samen met het koor optreden. Stuk voor stuk ingrediënten om er een onvergetelijk en feestelijk concert van te maken. Tevens vindt de presentatie plaats van een spannend jeugdboek: ”De Nacht”. De avond staat onder leiding van dirigent Hennie Ramaekers uit Maastricht. Onder zijn leiding heeft het koor de afgelopen jaren enorme progressie gemaakt.

Aanvang 20.00 uur, kerk open vanaf 19.30 uur

Entreeprijs 12,50 euro, incl. kop koffie/thee

Kaarten via de leden of ’s avonds aan de kassa

Plaats de Hoofdhof, Kerkweg 26, Zwolle (Berkum)

Informatie over het Groot Mannenkoor Zwolle is te vinden op de website : www.grootmannenkoorzwolle.nl

U vindt ons ook op Facebook : https://www.facebook.com/grootmannenkoorzwolle.nl

Van: zaterdag 18 mei 2019 20:00Tot: zaterdag 18 mei 2019 21:45