<< Ga terug

Forensische pathologie

Forensische pathologie

Forensische pathologie

Met het diploma basisarts kun je alle kanten op; van geriater tot neonatoloog, van onderzoeker tot traumatoloog, van ruimtevaartarts tot cardioloog, van huisarts tot hoogleraar. Frank van de Goot koos voor de forensische pathologie.

Wat doet een forensisch patholoog?

Een forensisch patholoog onderzoekt overledenen in opdracht van de officier van justitie. Het gaat daarbij om situaties waarbij geen ‘verklaring van natuurlijk overlijden’ door de arts kan worden afgegeven. Het zijn dus niet alleen vermoorde personen, ook na ongevallen, zelfmoord of euthanasie onderzoekt een forensisch patholoog wat de doodsoorzaak is en alles wat verder van belang zou kunnen zijn voor een bepaalde zaak.

De forensische pathologie staat in de belangstelling. Zowel in thrillers als in televisieseries krijgt het vak ruime aandacht. Wil u meer weten over dit onderwerp? Frank van de Goot deelt zijn kennis en jarenlange ervaring met u tijdens deze bijzondere lezing.

Komt u ook? Aanmelden en verdere informatie via de link https://www.yarden.nl/vereniging/agenda/forensische-pathologie-frank-van-de-goot.htm


Aanvang: donderdag 9 mei 2019 20:00Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo