De Swollenaer

Donderdag, 4 juni 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Filmpremière: Wild Rose (in het Fraterhuis aan de Blijmarkt in Zwolle)

Filmpremière: Wild Rose (in het Fraterhuis aan de Blijmarkt in Zwolle)
Ingezonden door: Fraterhuis

Prikkelende muzikale comedy over de jonge talentvolle countryzangeres Rose-Lynn die Glasgow wil ontvluchten om haar grote droom waar te maken.

Muzikante en countryzangeres Rose-Lynn Harlan barst van het talent en charisma. Ze woont in Glasgow, waar ze al jarenlang droomt om haar troosteloze omgeving te ontvluchten om het te gaan maken als superster in Nashville. Deze droom verwezenlijken verloopt echter niet van een leien dakje als je een veroordeelde vrouw bent, met enkelband, en single moeder van twee kinderen. Gedwongen om verantwoordelijkheid te nemen, besluit Rose-Lynn een baantje te nemen als schoonmaakster. Hierbij vindt ze een onwaarschijnlijke supporter in de rijke vrouw des huizes… ‘Wild Rose’ is een comedy-drama over moeders en dochters, dromen en realiteit. Hoofdrolspeelster Jessie Buckley speelt absoluut de sterren van de hemel en maakt de film tot een publieksfavoriet.

www.filmtheaterfraterhuis.nl

Aanvang: donderdag 16 mei 2019 20:30