De Swollenaer

Vrijdag, 10 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Buitenlessen Tai Chi in Zwolle

Buitenlessen Tai Chi in Zwolle
Ingezonden door: Judith van Drooge

Buitenlessen Tai Chi in Zwolle.
Gezondheid is een zeer waardevolle levensschat. Preventief aan de slag gaan met jezelf, in stilte beweging beleven. Zijn in het moment. Tijdens de lessen zal er aandacht zijn voor de principes, de grondbeginselen, van Tai Chi: lichaamshouding, ontspanning, ademhaling en gronding. Daarnaast is het een genot het evenwicht en afwisseling tussen Yin en Yang te mogen beleven. “Tai Chi Wave, a wave of life.”

Buitenlessen Tai Chi power starter, 5 lessen om kennis te maken met de belangrijkste punten van Tai Chi en Chi Kung. Doe mee met de grote schoonmaak voor lichaam en geest. Buitenlessen investering 5 lessen = 50 euro.

Judith van Drooge:
is gediplomeerd Tai Chi Chuan Yang stijl docente, in de leer van Grootmeester William C. C. Chen uit New York. Daarnaast is ze 2de Duan houder van Chi Kung via de Health Chi Kung association in Beijing. Judith is all-round Tai Chi-er en beweegt zich vanaf haar 19de op het veld. Door haar rijke ervaringen beschikt zij over het inzicht om verbanden te leggen tussen verschillende stijlen en vormen binnen Tai Chi. Dit helpt je de oefeningen beter te begrijpen en te doorgronden. Judith laat je ervaren wat er met mindfulness wordt bedoeld. Een POWER STARTER voor je Tai Chi en begrip voor YIN & YANG, de grondbeginselen van het avontuur "de weg naar jezelf".

Locatie:
Park de Wezenlanden. Achter het provinciehuis, waar we eens per jaar de Wereld Tai Chi Dag vieren, ontmoeten we elkaar. Loop onder het gebouw van het provinciehuis (Luttenbergstraat) door om het park te betreden. Het is een mooi open opgezet park, we hebben er de ruimte om afstand te houden van elkaar en andere bezoekers. Tevens kunnen we bij slecht weer onder het provinciehuis de les droog vervolgen.

Toegankelijk voor elk niveau.
Donderdagavond van 19:30 tot 20:30 uur op 4, 11, 18, 25 juni, 2 juli.

Kleed je warm aan, je kunt altijd wat uittrekken, en neem wat te drinken mee.
We mogen bij elkaar komen mits we ons houden aan de minimaal 1,5 meter afstand. Blijf binnen wanneer je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en hoesten of verhoging of koorts. Houd me op de hoogte hoe het met je gaat en laat me weten wanneer je wilt komen.

Mail Judith om je aan te melden judith@inner-touch.nl en te laten weten hoe het met je gaat.
Houd (afstand) van elkaar.
Gezonde Tai Chi groet,
Judith van Drooge
www.inner-touch.nl

Aanvang: donderdag 4 juni 2020 19:30