<< Ga terug

Assendorp Super Moeder-actie

Assendorp Super Moeder-actie

De winkeliersvereniging Assendorp DAT Leeft! organiseert ter ere van Moederdag een prijsactie op zaterdag 11 mei as.

Als moeder komen ze er niet onderuit: iedere dag is het moederdag. Op zondag 12 mei vieren we onze moeders. Deze dag geven we deze super vrouwen extra veel positieve aandacht. Moeder hoeft de hele dag niets en mag alles wat ze wil, te beginnen met het verorberen van een smakelijk en gezond ontbijtje, indien gewenst: gebracht op bed.

We verwennen haar met een bezoek vergezeld van een kleurig boeket bloemen, een heerlijk geurende zeep, iets lekkers bij de thee, een chique lingerie-setje of een schitterend juweel. Een kledingstuk gemaakt van al of niet aarde-vriendelijke materialen of tweedehands (dus voorgedragen), een goed boek of nieuwe dichtbundel en daarbij een handige leeslamp behoort ook tot de mogelijkheden. Als ook haar verrassen met een origineel cadeau uit de handwerk-, feestartikelen- of brillenwinkel. We bereiden voor haar een heerlijk diner met verse groente en een biologisch stukje vlees of nemen haar mee uit eten in een gezellig restaurant.
En dat kunt u allemaal vinden in de Assendorperstraat, de gezellige winkelstraat met opvallend veel originele winkels en eetgelegenheden.

Kom zaterdag 11 mei, de dag voor Moederdag, winkelen in de Assendorperstraat. U maakt dan kans op een cadeau bij iedere aankoop die u doet bij de deelnemende winkels. En als u echt voor het geluk bent geboren wint u misschien wel een van de Super Moeder Assendorp Feestpakketten of de door Bakkerij Groot Koerkamp aangeboden Super Moeder Feesttaarten. De kinderen kunnen meedoen aan de Altijd Prijs Kinder Kleurwedstrijd.
De winkeliers van de winkeliersvereniging ‚Assendorp DAT Leeft!’ staan klaar om u uitgebreid te informeren over de Super Moeder Assendorp-actie.


Van: zaterdag 11 mei 2019 08:00
Tot: zaterdag 11 mei 2019 15:00Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo